Omgeving

Vollezele en omstreken is een bruisende omgeving! Gelegen aan de rand van het Pajottenland, grenzend aan de Vlaamse Ardennen, zijn er heel wat ontspanningsmogelijkheden dicht in de buurt. Ontdek hier een greep uit het aanbod! 

 • Museum van het Brabants Trekpaard

  Het museum is gevestigd in het voormalig Gemeentehuis van Vollezele, en is een algemeen erkende waarde geworden als cultureel erfgoed. Het trekt jaarlijks vele honderden bezoekers van heinde en ver.

  MUSEUM VAN HET BELGISCH TREKPAARD.jpg
 • Kasteel van Gaasbeek

  De voorloper van het huidige kasteel werd gebouwd in de dertiende eeuw als onderdeel van de verdedigingsgordel rond Brussel. In de daaropvolgende eeuwen werd het kasteel meermaals verwoest en heropgebouwd.

  KASTEEL VAN GAASBEEK.jpg
 • Geuzestekerij De Cam

  Door de kleinschaligheid van de geuzestekerij is de Oude Geuze van De Cam een zeer exclusief product.

  OudeGeuzestekerijDeOudeCamcover.jpg
 • Sint-Martinusbasiliek

  De Sint-Martinusbasiliek is een Gotische kerk in de Vlaams-Brabantse stad Halle, gewijd aan de heilige Martinus van Tours

  sint-martinusbasiliek.jpg
 • Historische Steden

  Edingen met haar prachtige stadspark, Ninove, gekend van het Witkap bier,
  Aalst
  , dé carnavalsstad van Vlaanderen,
  Geraardsbergen, Oudenbergstad & gekend van de Ronde van Vlaanderen, de Muur & de Geraardsbergse mattentaarten liggen op slechts een steenworp van onze B&B

 • Brasserie Folensela

  Op Folensela's kaart vindt u een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten, maandelijks aangevuld met seizoenssuggesties, maar ook salades & snacks. Ook de kindjes worden niet vergeten dankzij hun kindergerechten. 's Namiddags worden er ijsjes, warme appeltaart en tal van andere lekkernijen geserveerd.
  0474 36 85 80 of BrasserieFolensela.be

 • d'Afspanning

  Natalie en haar team heten u van harte welkom in hun eet- en praatkaffee d'Afspanning, gelegen Denderwindeke. Gelegen in het hart van het Pajottenland en op een boogscheut van Meerbeke & Edingen, kan u hier terecht voor een gezellige hap
  054/50 05 99www.dafspanning.be

 • De Kroon

  Wij bevinden ons aan de rand van de velden, de ideale plaats om even bij te komen tijdens een wandeling. De groene omgeving biedt u verschillende wandelpaden, fietsroutes en ruiterspaden die de parels zijn van het pajottenland, vanwege de unieke ligging en vertrekpunten.
  054/33 52 88 www.tavernedekroon.be

 • GLISS

  "Al driemaal gaan eten in de voorbije maanden Heel gezellig kader Rustig Bewust beperkt aantal tafels Het eten (met regelmaat een nieuwe menu) is vernieuwend. Mooie, heerlijke, smaakcombinaties Ruim voldoende (wij aten telkens 4 gangen) Kortom een aanrader!
  054/24 02 38 www.restaurantgliss.be

 • 't Pleintje

  In deze brasserie in Galmaarden kan u genieten van een brede selectie aan overheerlijke, verse Belgische gerechten bereid in eigen keuken.

  +32 468 59 34 72
  www.brasserietpleintje.be

 • Cousco

  Van Oriëntaalse keuken tot Belgische klassiers, bij Cousco zit u gebeiteld voor een heerlijke maaltijd.

  054/56 64 33 www.cousco.be

 • Malt

  Een gezellig restaurant in Ninove waar heerlijke gerechten en een warme sfeer samenkomen. Kom langs en geniet!

  +32 493 12 81 00 www.restaurantmalt.be

 • Pairi Daiza

  Pairi Daiza is een dierenpark in Cambron-Casteau, dat op 11 mei 1994 zijn deuren opende. Het park is uitgegroeid van een vogelpark tot een volwaardige dierentuin

  PAIRI DAIZA.jpg
 • Hallerbos

  Het Hallerbos is een bos met een oppervlakte van 552 ha ten zuidoosten van Halle. In het voorjaar kan u genieten van haar prachtige boshyacinten.

  HALLERBOS.jpg
 • De Gavers

  De Gavers, een stukje vakantie vlakbij! Zowel de verblijfsrecreant als de dagtoerist kan hier zijn hart ophalen. Kinderen ravotten in het speeldorp, trekken skates aan of gaan minigolfen. Het Gaversbad biedt uniek waterplezier met verschillende baden en spelelementen. Volledig relaxen kan nadien in de sauna. Ook de watersporters hebben veel mogelijkheden. En er is een viersterrencamping.

  DE GAVERS.jpg
 • Vespaverhuur Pajot Experience

  Het prachtige landschap van het Pajottenland, onderdeel van De Groene Gordel, weet iedereen te bekoren. Door haar licht heuvelachtige en landelijke karakter wordt het Pajottenland vaak het “Toscane van het Noorden” genoemd, en terecht.

  vespa.jpg
 • De Kleine Dender

  Zwembad De Kleine Dender is een recreatief familiezwembad aan de grote Dender in Ninove. Alle leeftijden komen aan bod. Zo is er het kleuterbad met een kleine glijbaan en een paddenstoel. De jongeren vinden plezier in het golfslagbad of de wildwaterbaan en je kan ontspannen in de geurbaden of het recreatiebad.

  DE KLEINE DENDER.jpg
 • Fietsenverhuur De Spaak

  Het adres bij uitstek voor het huren van (elektrische) fietsen.

  Ontdek het hier


  023ea28dd877042e8897ad96dd56e8e7.jpg